Üzemegészségügy

Rendelés:
A betegek fogadása telefonon előzetesen
egyeztetett időben történik.

ÜZEMEGÉSZSÉGÜGYI szolgáltatásokat is vállal az Egészségközpont, a munkáltatóval kötött szerződés alapján. Ennek keretében az érintett dolgozók körében elvégezzük a minden területre kiterjedő komplex egészségvizsgálatot, az adott munkahely esetleges ártalmainak hatásvizsgálatát. Véleményezzük a munkaalkalmasságot és a gépjármű vezetői alkalmasságot. A szükséges gyógykezelést és kondicionálást biztosítjuk az Egészségközpontban rendelkezésre álló módszerekkel.


Különösen ajánljuk ezt a szolgáltatást a MAGÁN VÁLLALKOZÓKNAK, KFT-knek, akiket a legújabb jogszabályokban meghatározott munkavédelmi feladatok sok gond elé állítanak majd, az esetleges egészségromlás-kártérítési ügyekben.


E programunk sikerére jellemző, hogy egyik első megrendelőnk és referenciánk a svéd Ericsson cég volt, bankok is igényber veszik szolgáltatásainkat (pl az OTP és Kereskedelmi Bank Déldunántúli Igazgatósága, HVB Bank, Unicredit Bank). Biztosító Társaságok életbiztosítási ügyleteihez is végzünk részletes egészségvizsgálatot.


Ajánljuk ezt a szolgáltatást a KÜLFÖLDI MUNKA végzést szervező cégeknek is, mivel a várható megterhelésnek megfelelő reakció-vizsgálatokat is elvégezzük.


A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást telefonos bejelentkezés alapján is igénybe vehetik gépjármű vezetői, nehéz gépkezelői jogosítványok orvosi alkalmassági véleményeztetéséhez. Ajánljuk tanfolyamokra vagy szakképzésre jelentkezés előtti alkalmasság véleményezésekor is, mivel a várakozási idő maximum 2 nap. Az egyes munkahelyek megrendelésére az egészségvédő tanfolyamokat (pl.munkaegészségügyi veszélyeztetettség) vagy egyéb foglalkozások (pl. elsősegély nyújtás) anyagainak előadását és gyakorlati bemutatását is biztosítjuk.