Stresszoldás

A GYÓGYÍTÓ szolgáltatások keretében a BELGYÓGYÁSZATI profilon belül a gyulladásos, degeneratív mozgásszervi betegségek gyógyításával, az idült betegségek gondozásával, az állapotrosszabbodás megelőzésével, valamint az utókezelési eljárások alkalmazásával foglalkozunk.


Kiemelt területünk a gyomor-bélrendszer, a szív és érrendszer megbetegedései valamint az úgynevezett psziho-szomatikus betegségek csoportjai.


Összefoglalóan: elsősorban a feszített élettempó, a stresszhelyzetek valamint az életmód és szokások egészségkárosító hatásainak kivédését tűztük célul.


Rendelés:
Kedd, csütörtök: 14-17 óra között
szerda, péntek: 10-14 óra között
(72)333-392 telefonszámon

Bejelentkezés:
Minden nap 08-18 óra között
+36 20 9678 341 telefonszámon

A választható KEZELÉSEK széles skálája áll rendelkezésünkre.


A klasszikus európai orvostudomány gyógyító módszereihez számos kezelő műszerrel rendelkezünk. E mellett a hagyományos kínai gyógyászat, más távol keleti és természetgyógyászati kiegészítő kezeléseket alkalmazunk.


A betegség megelőzés terén CÉL-CSOPORTnak tekintjük magukat a VÁLLALKOZÓKat, a MANAGEREKet, akik rendkívül sok életmódi hátrányt kénytelenek elviselni. E mellett stresszdús munkájuk az éjszakai nyugalmuktól is megfosztja. Panaszaikat fáradsággal magyarázzák, de időhiány miatt semmit sem tesznek, csak a gyógyszer és az alkohol - mint stresszoldó - fogyasztásuk növekszik. Idegállapotuk versenyt fut a megterheléssel. A hajszolt életmódot élôket tanfolyamokkal egybekötött természetes kúrákkal tanítjuk meg az idő és energia-takarékos egészségvédelemre