RÁKSZŰRŐ VIZSGÁLAT FÉRFIAKNAK!

Új műszer és új vizsgálati lehetőség!

PROSZTATA SZŰRÉS

Fájdalomtól és kényelmetlenségtől mentes PSA vizsgálat!

A PSA (Prosztata Specifikus Antigén) szintje a vérben prosztata gyulladás, valamint jó és rosszindulatú folyamatok esetében megemelkedik.

A vizsgálat ujjbegy megszúrása által nyert kapilláris vérből végezhető.

8 perc alatt írott formájú leletet adunk!

Minden 40 év feletti férfinak ajánlott!

Éljenek vele, és éljenek általa 68 évnél jóval hosszabb életet!


Van tehát egy sunyi népbetegség és van egy kényelmes, gyors, olcsó diagnosztikai eljárás.

Csak elhatározás kell a korai szűréshez, amivel az alattomos, tünetmentes prosztata rák felderítésében még teljes gyógyulást igérő állapotban eredményt érhetünk el.

Ára: 3.000,- Ft

Rendelés:
A betegek fogadása telefonon előzetesen
egyeztetett időben történik.

Bejelentkezés:
Minden nap 08-18 óra között
+36 30 780 46 74 telefonszámon

Mit kell tudni a prosztata rákról?


A prosztata hivatalos magyar neve: dülmirigy. A belső férfi nemi szervekhez tartozik. A húgycső körül helyezkedik el, gesztenye alakú és nagyságú, váladéka fontos a spermiumok továbbításához.


Megbetegedésének első jele, hogy megnagyobbodik, esetleg gyulladásos elváltozások keletkeznek, vagy a kár rosszindulatú elfajulás is elindulhat. Mindez fájdalom nélkül, is történhet, esetleg enyhe égő érzés vagy minimális vizelési zavar jelezheti. A prosztata betegségek a szervezet számára gyulladásos gócot is jelenthetnek.


A prosztata rák az esetek 60 %-ában a prosztata külső mirigyes részéből indul ki. Így hamar áttöri a prosztata burkát, és áttételeket képezhet a nyirokcsomókban, a csontokban, a csigolyákban. A húgycsövet össze szűkíti, vizelési nehézség keletkezik.


Az idejében felfedezett prosztata rák teljes sikerrel gyógyítható!


A korai szűrésen való részvétel az egyén és a család érdeke, ezért fontos, hogy minden 40 év feletti férfi vegyen részt a szűrésen. Pozitív szűrővizsgálati eredmény esetén az Egészségközpont gondoskodik a megfelelő kivizsgálásra irányításról, a betegek sorsát figyelemmel kíséri.


Mit mérünk a szűrővizsgálatnál?


A szervezet olyan fehérje termelésének szintjét, amely a prosztata sejtekre specifikus.


A normálistól eltérő, emelkedett szint nem rák-specifikus, csak a gyanút kelti fel. Tehát további részletes kivizsgálásra van szükség a pontos diagnózis megállapításához, amelyet urológus szakorvos végez el.


Magyarországon a születéskor várható élettartam férfiaknál alig 68 év, pedig a genetikai vizsgálatok 120-130 éves élettartam lehetőségét is jósolják.


A halálozási okok között első helyen a szív-érrendszeri megbetegedések vannak, ezt követik a daganatok, amelyek arányában a civilizációs ártalmaknak köszönhetően még további emelkedés várható.


A daganatokon belül a férfiaknál jelentős helyet foglal el a prosztata rák. Évente több mit 1500 ember idő előtti halálát okozza.


Szervezett férfi-tumor szűrés jelenleg nincs, ezért kezdeményezzük ennek az elhanyagolt rétegnek a korai felkutatását.


A szűrővizsgálat előzetes időegyeztetéssel történik. Az ujjbegy megszúrásával jelentős, kellemetlenséget nem okozunk és 8 percen belül eredményt adunk.


Minden panasszal rendelkezőt, illetve minden 40 év feletti férfit várunk!