Hajgyógyászat

Rendelés:
A betegek fogadása telefonon előzetesen
egyeztetett időben történik.

Foltos vagy általános hajhullás, hajgyengeség, egyéb panaszok esetén mikroszkópos kamera segítségével állapítjuk meg az esetleges fertőzések fennállását vagy a hajhagymák állapot változását. Mindezt megelőzi a korábbi vagy az aktuális egyéb megbetegedések megbeszélése, az esetlegesen fogyasztott gyógyszerek és az aktuális laboratóriumi eredmények értékelése. Szükség esetén íriszdiagnosztikai vizsgálatot végzünk, amelynek segítségével választ kapunk az egész ember egészségének összetevőire.

Megismerjük az immun-rendszer állapotát, az anyagcsere sajátosságokat és az egyes szervek működésével kapcsolatos esetleges eltéréseket.

Az olasz Trichocenter módszereit alkalmazzuk, az eljárás megismeréséhez több tanfolyamon részt vettek az Egészségközpont dolgozói.

A gyógyításnál komplex módszert alkalmazunk. A helyi kezeléseket a diagnózisnak megfelelő gyógyszertári vagy kozmetikai készítményekkel végezzük, melyet belsőleges gyógynövény kezeléssel vagy vitamin készítmények adásával, emésztést és felszívódást segítő szerek alkalmazásával egészítjük ki.

A haj fejlődési ciklust figyelembe véve egy-egy kúra optimális esetben is 3-5 hónapig eltart, mely során kontroll vizsgálatokat végzünk, és szükség esetén módosítjuk a kezelési módszereket.